Due to the location of our company (the Netherlands) the vacancies are written in the Dutch language.

Dit zijn onze huidige vacatures:

User Interface Ontwerper
Software engineer
Schoonmaak(st)er (bijbaan)

User Interface Ontwerper

ID4motion is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van digitale user interfaces voor de mobility branche.

Wij ontwikkelen onze producten geheel binnenshuis waarbij wij binnen ons ontwikkelingsteam gebruik maken van de zelf opgebouwde kennis en aanwezige creativiteit, die de basis vormen voor het tot stand brengen van onze unieke producten.

Persoonsprofiel:

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een User Interface Ontwerper die overtuigd is van zijn eigen kwaliteiten en kunde. Iemand die doelgericht is, goed in teamverband kan werken, de juiste drive en het enthousiasme heeft om belangrijk te zijn voor het team, maar ook zichzelf verder kan en wil ontwikkelen.

Wat bieden wij?

• Parttime aanstelling voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid op aanstelling voor langere termijn;
• Markt conform salaris;
• Enthousiast team, unieke werkomgeving en goede werkomstandigheden.

Wat vragen wij?

• Ervaring met Adobe illustrator;
• Ervaring met overige Adobe CC programma’s;
• Communicatie & schetsvaardigheden;
• Beheersing van de Engelse taal (schrijven en spreken).

Graag je sollicitatie inclusief CV en Portfolio (inclusief visuele ontwerpen) mailen naar: j.beldman@id4motion.com. Voor meer informatie omtrent de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Beldman, Projectmanager ID4motion (+31 612 664847).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Software engineer

ID4motion (Dochter onderneming van ACtronics) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van digitale user interfaces voor de mobility branche.

Wij ontwikkelen onze producten geheel binnenshuis waarbij wij binnen ons ontwikkelingsteam gebruik maken van de zelf opgebouwde kennis en aanwezige creativiteit, die de basis vormen voor het tot stand brengen van onze unieke producten.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Software engineer die overtuigd is van zijn eigen kwaliteiten en kunde. Iemand die doelgericht is, goed in teamverband kan werken, de juiste drive en het enthousiasme heeft om belangrijk te zijn voor het team, maar ook zichzelf verder kan en wil ontwikkelen.

Jouw baan

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de software voor onder andere digitale instrumentenpanelen en infotainmentsystemen, waarbij met deze systemen ook hardware wordt aangestuurd. In het algemeen werk je aan digitale displays voor in de mobility branche: auto’s, vrachtwagens, boten enz. Voor deze producten zijn we bezig ons eigen platform uit te ontwikkelen. In samenwerking met de autofabrikanten bepaal je de software eisen. Hiermee ga je het software ontwikkelproces in wat inhoud dat je vanuit de eisen een specificatiedocument opstelt aan de hand waarvan je de software kunt ontwikkelen.

Wij verwachten dat het project het komende jaar een behoorlijke groei gaat doormaken en dat het team verder uitgebreid wordt. Als besturingssysteem voor het platform wordt gebruik gemaakt van Linux en QNX. Om deze systemen goed op de hardware aan te laten sluiten moeten hiervoor de drivers ontwikkeld worden. Daarnaast moeten ook de cross-platvorm Qt programma’s ontwikkeld worden voor de multimedia functionaliteit, zoals Radio, telefonie, HVAC (temperatuur regeling), navigatie etc. We vinden het wel belangrijk dat je interesse hebt in dit soort specifieke elementen en graag wilt leren. Een stevige basis in embedded software is wel van belang om met deze projecten uit de voeten te kunnen.

Jouw team

Je werkt in een klein software team van 4 personen, binnen het bedrijf van 12 personen. ID4motion is een innovatief jong bedrijf met kennis van zowel software, hardware, mechanica en grafische ontwerpen. Met deze 4 discipline werk je dan ook nauw samen. Daarnaast wordt er samengewerkt met ACtronics, waar veel kennis aanwezig is in de elektronica en automotive industrie. In het bedrijf heerst een informele sfeer en een goede samenwerking staat centraal. Het barst van de experts om je heen om mee te sparren.

Wat bieden wij?

• Fulltime aanstelling voor minimaal 6 maanden met de mogelijkheid op aanstelling voor langere termijn;
• Markt conform salaris;
• Je krijgt goede opleidingsmogelijkheden;
• 40 vakantie & ATV dagen;
• Enthousiast team, unieke werkomgeving en goede werkomstandigheden.

Wat vragen wij?

• Interesse in techniek;
• Kennis autotechniek is een pre;
• Een afgeronde Bachelor -of Master opleiding in bijvoorbeeld één van de volgende of vergelijkbare richtingen: Technische Informatica, Embedded Systems engineering, Automotive engineering of Automotive Technologie;
• Ervaring met C++;
• Ervaring met QT is een pre;
• Ervaring met Linux;
• Ervaring met QNX is een pre;
• Flexibiliteit en het enthousiasme om nieuwe dingen te leren;
• Een aantal jaren werkervaring met embedded systemen en C++ programmeren is een pre;
• Je stelt je flexibel en dienstverlenend op;
• Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken met andere disciplines;
• Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven) als beheersing van de Duitse en de Engelse taal is een pre.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij veel van jou vragen in deze vacature. Voldoe je niet helemaal aan de harde eisen en/of pré’s, schroom dan niet om toch contact op te nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren:
Graag ontvangen we je sollicitatie per email: j.beldman@id4motion.com. Voor meer informatie omtrent de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Beldman, Projectmanager ID4motion (+31 612 664847).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Schoonmaak(st)er (bijbaan)

Ben jij naast je studie op zoek naar een bijbaan? Op dagen en tijden die jou goed uitkomen?

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker(ster) die beschikbaar is voor een aantal uur in de week. De werktijden zijn in overleg van maandag tot en met vrijdag.
De uren zullen worden bepaald naar de hoeveelheid schoonmaakwerkzaamheden. Ervaring binnen de schoonmaakbranche is een pré.
Binnen deze functie zorg jij ervoor dat door middel van verschillende schoonmaakwerkzaamheden het pand er netjes en verzorgd uitziet.

Wij vragen:
- Minimaal 18 jaar
- Enthousiast
- Flexibel en gedreven
- Goed humeur
- Ervaring binnen de schoonmaakbranche is een pré

Werktijden:
Maandag tot en met vrijdag (flexibel in te plannen). Aantal uren wordt nader bepaald.

Wij bieden:
- Een nul-uren contract
- Markt conform salaris

Solliciteren?
Ben jij, of ken jij, iemand die geïnteresseerd is? Neem dan contact op met Jeroen Beldman.
Email: j.beldman@id4motion.com.
Telefoon: +31 612 66 48 47.

application icons

×

×